fredag 4. mars 2011

Har hatt meg en pause

Jeg og Ly har vært på vinterferie i Trysil, hos foreldrene mine i uke 8. Det ble dårlig med blogging derfra. Etter ferien har først Lyra vært syk, og nå er det min tur... Heldigvis har verdens beste Knutr hatt vinterferie og tstt vare på oss. Sitter i sofaen med verdens tetteste nese og en hoste som ikke er særlig god. Satser på bedre form imorra.

På interiørfronten har jeg kjøpt to nye sofaer idag! Living har tilbud i helgen, t.o.m mandag. 3000 kr i rabatt dersom man kjøpte sofa for mer enn 10 000. Måtte jo bare benytte meg av det... Viste som vanlig noen av mine karaktertrekk i forbindelse av kjøp av ting.
1. Hvis jeg ser på tre tilsynelatende like jakker, liker jeg uten unntak alltid den dyrerste best, selv om jeg ikke vet prisen. Så også med sofaer.. Av de fire som hadde den stilen jeg ville ha, var den dyreste den fineste.
2. Bestemte meg på forhånd at den dyreste var for dyr (selv om 10 000 ikke er hinsides for en sofa, hadde jeg egentlig ikke tenkt å bruke så mye).
3. Kjøpte den dyreste allikevel.

Endte i hvert fall opp med to 3-setere av typen Obura.










Fargen er som den på det siste bildet, en beige-aktig linfarge. Er strålende fornøyd! Sofa å synke ned i! Og jada, til dere pessimister som vil kommentere at jeg kjøper lys stoffsofa mens jeg har småbarn, trekket kan både byttes ut og renses!

Er rimelig klar for å begynne å male gulovet mitt og tror jeg har landet på enten fargen latte, eller vanilje. Latte er kaldere, så jeg tror det blir den.

Dessuten, på et eller annet sted har jeg sett en stor (vi snakker sikkert 60 cm høy) vase i betong. VIL ha, men finner den ikke igjen. Kan absolutt ikke huske hvor jeg har sett den.. Hvis noen som leser dette (er det noen som leser dette?) har vet hvor den finnes, let me know!

Vel, tror det er på tide å ta den litt varme, men frysende kroppen min til sengs. Satser på at det går bedre imorra!