fredag 17. august 2012

Et halvt år siden sist..

Kanskje på tide å skrive noen ord. Hva har skjedd siden februar egentlig? Vel, det største som har skjedd er jo at Nova ble født. Hun ventet en uke etter termin, men så fikk hun det plutselig travet. Anbefaler ikke aktiv fødsel på bare litt over en time... Etter at hun kom den 29.mars har hun spist, sovet, ledd, smilt og vokst. Vi er så heldige å ha verdens blideste baby :)
Storesøsteren er snill og omsorgsfull. Nova er heldig som har henne g viser tydelig at hun er glad i storesøsteren. Det er ingen som kan få Nova til å le som Lyra kan :) Lyra har blitt stor jente og ha sluttet med både smokk og bleie. Ingen baby lengre, er stor jente som har begynt i stor avdeling i barnehagen. Lyra underholder oss daglig med lekene sine. Hun har en fantastisk fantasi! Hun lager utrolige historier og leker og dikter sine egne sanger. Veldig kreativ jente!
Jeg koser meg hjemme med den minste babyen og har endelig kommet igang med prosjekt "kom i form". Det er deilig å kunne trene igjen. Når man har vært invalid (bekkenløsning), setter man umåtelig stor pris på å kunne bevege seg og bruke kroppen igjen. Det er herlig og det gir meg masse overskudd (som trengs med to små;)). Dessuten er det veldig gøy å begyne å trene når formen er på bunn. Man merker bedring med en gang, hehe.
Vel, der våknet Nova etter formiddagshvilen sin. Snakkes om et halvt år ;)

1 kommentar:

  1. Å, så herlig å høre :) Det er inderlig godt å komme tilbake til seg selv og få trent og beveget seg litt. Kjenner meg godt igjen og er takknemlig for at jeg har to litt større barn nå. Jeg synes spedbarnstiden har vært tøff, begge gangene. Men så godt å høre at du og alle kose seg :)

    SvarSlett